Мариан Вълев със скандално видео

Мариан Вълев със скандално видео | StandartNews.com

София. Мариан Вълев отново скандализира, този път с видеотрейлър към премиерния си моноспектакъл "Вип". В клипчето актьорът е наркоман, който разяснява как единствено наркотиците му позволяват да се справи с живота.

"Само те помагат на човека да се чувства щастлив, свободен, изпълнен с енергия и работоспособен", проповядва Вълев. "Сутрин след петото кафе в офиса имах чувството, че някой набива стоманени пирони в черепа ми. Познато ли ти е? Бях убеден, че нищо не може да се направи, че няма спасение. Гълтах аолин, аспирин, аналгин, ибупрофен, даже пробвах течен аналгин. Нищо не помагаше", разказва Мариан във видеото. Ясно се вижда, че то е заснето на столичния булевард "Витоша" пред голяма аптека.

"Но открих нещо невероятно. Благодарение на него сутрин вече ставам свеж за работа. Десет милиграма сутрин, десет милиграма вечер и от болката няма и следа. Затова избрах хероин - модерното решение. Вече съм нов човек. Усмивката се върна на лицето ми!", допълва рецептата си актьорът.

Провокативните реплики, които може да притеснят някои майки, чиито деца са фенове на Куката от "Под прикритие", са дело на Ерик Богосян, създателя на шедьовъра "Секс, наркотици и рокендрол". Драматургът е автор на "Вип", с който Вълев се завръща на театрална сцена след 20-годишно отсъствие. Премиерата е на 10 ноември в театър "София". Следващите дати за моноспектакъла са 11-ти, 17-ти и 27-ми ноември. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай