Лора Крумова: Милен беше Робин Худ в града

Гледам наши видеа и виждам гениалността му, разказа някогашната екранна партньорка на Цветков

Лора Крумова: Милен беше Робин Худ в града | StandartNews.com

„Беше много леко да се работи с Милен Цветков. Той употребяваше иронията си във всички ситуации. Би я употребил и към мен за това, че съм в телевизионно студио. Отказах на много приятели интервю, защото не си вярвах, че мога да издържа разговор за Милен“, сподели Лора Крумова пред bTV.

"Той лесно поставяше граници в общуването с хората. Заради неговата директност го чувствах близък. Беше като градски Робин Худ. Всеки го чувства близък. Той се бореше за себе си, но борейки се за себе си, се бореше за всички", каза тя. "Страдам за него като за приятел, въпреки че не съм най-близкият му човек и затова се упреквам. Гледам наши видеа през годините и виждам гениалността му. Той създаваше артистичност в разговора. Задаваше въпроси, които хората дори не са се сещали, че искат да зададат. Беше много нежен в общуването с близките си. Когато той дойде в сутрешния блок, бях негов партньор – след като Коритаров беше махнат. Милен беше като глътка свеж въздух. Дал е път на много млади хора - умееше да вижда таланта", добави Крумова през сълзи. "Това не е просто  убийство. Не искам да съм на мястото на родителите на това момче - сигурна съм, че минават през ада. Сега е особено важно да видим правосъдие и то истинско - и не го виждаме. Два дни след като стана това с Милен, пуснаха Йоан Матев под домашен арест, защото се бавели заседанията. Държавата и управляващите непрекъснато ни показват, че сме нищожества", твърди Лора. „Има версия, че Кристиан е искал да види какво е да натиснеш газта докрай. Това говори за безчувственост в хора, които не е имало за какво да се хванат през живота си. Искам да знам какво се е случило, каква е причината.  Това е единственото, което ме интересува. Когато видях кадрите, разбрах, че Милен не е имал никакъв шанс - момчето го е екзекутирало. Била е скорост, която тепърва ще се установи, говори се за 130 километра в час.  Искам да успокоя хората, които му се притекоха на помощ – благодарение на тях, Милен не загуби живота си така, както не искаше - между ламарините", добави Лора Крумова.

"В последните 2 години негови колеги не му вдигаха телефона, той беше изненадан, но оставяше усещането, че пак ще се върне", каза още Крумова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай