Lidl отбелязва 13 години! Веригата черпи всички свои клиенти с отстъпки

Спестете над 100 лв. с едно пазаруване в Lidl през този уикенд

Lidl отбелязва 13 години! Веригата черпи всички свои клиенти с отстъпки | StandartNews.com

Тази седмица Лидл България става на 13 години! По този повод веригата черпи всички свои клиенти с отстъпки, които истински подхождат на един щедър рожденик. От 24 до 26 ноември само с едно пазаруване от специално намалените предложения в Lidl, имате възможност да спестите над 100 лв., които предвидливо да запазите за бъдещи покупки за предстоящите коледни празници например. И за да бъде почерпката повече от богата, Lidl пуска отстъпки от -50% до -80% на всеки втори закупен продукт от хранителните предложения. А с намаления от -26% до -40%  ще откриете продукти за бита и домакинството. Празничните изненади са общо 13 на брой, така че да не губим повече време, а да ги разгледаме!

За вкусна трапеза

Много апетитни и разнообразни предложения ще зарадват вас и вашето семейство по случай 13-ия рожден ден на Лидл България. От списъка с изненади приятно впечатление правят два продукта, които толкова много си подхождат - макарони от твърда пшеница в 500 г опаковка, които ще откриете с -60% отстъпка на всеки втори закупен на цена 0,94 лв. и пасирани домати в 500 г опаковка - отново с оферта за всеки втори закупен продукт на цена 1,09 лв., вместо 2,19 лв.

Ако искате да предложите на трапезата вкусно рибно ястие, ще откриете и филе от скумрия в доматен сос в 170 г опаковка, с 50% намаление на всеки втори продукт - за 1,44 лв. За празничната солена и сладка почерпка Lidl предлага също печено кашу, осолено или без сол, със 70% отстъпка на всеки втори продукт на цена 1,49 лв., както и толкова любимите на малки и големи бисквити с шоколадови парченца, които се предлагат по повод рождения ден на веригата на цена 1,09 лв., вместо 2,19 лв - отново за всеки втори закупен продукт.

Но топ изненадата в хранителните предложения определено е чесновият сос в 410 г опаковка, който след като активирате купона в Lidl Plus, може да бъде открит с 80% отстъпка за всеки втори закупен продукт или накратко казано на цена 0,89 лв., вместо 4,49 лв!

За уюта, коледното настроение и практичните майсторски решения

Освен вкусни и изгодни продукти за почерпка, по случай своя 13-и рожден ден, Лидл България предлага и редица практични нехранителни предложения със супер отстъпки до -40%. Такива например са предложенията за коледна украса Livarno Home с 40% отстъпка на цена 2,99 лв, пасатор 3в1 за разбъркване, смилане и пасиране на цена 32,99 лв. вместо 44,99 лв., електрически миксер за бои и разтвори Parkside на цена 1,29 лв. вместо 1,79 лв. и ъглошлайф от същата марка с мощност 1200W и 6-степенно регулиране на оборотите на топ цена от 49,99 лв. за брой. Не забравяйте, че  за да се възползвате от атрактивните цени трябва да маркирате своята Lidl Plus карта!

А за личния ви комфорт от 24 до 26 ноември ще откриете и висококачествен мъжки суитшърт в различни размери и с 40% отстъпка на цена 23,99 лв, дамски суитшърт отново в различни размери и високо качество на текстила на цена 15,99 лв., вместо 23,99 лв. и дамски клин с 26% отстъпка на цена 16,99 лв.


Така, по повод рождения ден на Лидл България и с всички изброени дотук предложения, през този уикенд може да спестите точно 106,16 лв.

Ако искате спестената сума да се увеличи още по-осезаемо, не забравяйте да разглеждате и седмичната брошура на веригата, в която ще откриете още много оферти с различни отстъпки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай