Кръв в метрото. Куршуми от любов, има жертва

Извънредна ситуация

Кръв в метрото. Куршуми от любов, има жертва | StandartNews.com

ФОТО БЛИЦ

Извънредна ситуация в метростанцията на Летище София. На място има засилено полицейско присъствие, жандармерия и линейки.

Мъж и жена са намерени в безпомощно състояние в метростанцията от летищните власти.  Мъжът е стрелял по жената, след това е насочил оръжието към себе си, предаде Нова тв.. Двамата са имали любовни отношения, разкриха разследващи.

От Спешна помощ заявиха за Нова тв, че жената е в много тежко състояние, интубирана е на място, след това е откарана с линейка. Говорителката н аСпешна помощ Катя Сунгарска съобщи, че мъжът е починал, предаде БЛИЦ.

Сигналът за инцидента е подаден около 14.15 часа. Изпратени са три линейки. На място е и шефът на СДВР. Версиите за инцидента са различни.

„В 14.24 получихме сигнала за двама окървавени души. Веднага е тръгнала една линейка, след нея тръгват още две. На място екипите установяват мъж, който е починал, и жена на видима възраст около 50 години в много тежко състояние”, съобщи говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

По информация на прокуратурата не става въпрос за терористичен акт, а по-скоро за битов инцидент.

„Бях на централния вход на метрото. Тръгнахме с колегата за кафе и видяхме, че има много полицаи”, разказа очевидец.

Метрото от линия 1 се движи до метростанция „Искърско шосе“, съобщават от Столична община. Не е нарушена и работата на летището.

Очаквайте подробности!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай