Понеделник,

Кошлуков се разпали! Уникален коментар за "Панорама"

От: Редактор -
8645
Кошлуков се разпали! Уникален коментар за "Панорама"
A
A
A

„Може би трябва отново да припомним, че според последните промени в Изборния кодекс, в БНТ сме длъжни да предоставим еднакво време на всички партии. Това е член 189-ти, алинея трета в закона. А редът на участията се определят с жребий от ЦИК“.

Това напомни в профила си във Фейсбук директорът на БНТ Емил Кошлуков след снощния скандал в "Панорама".

„Така че работим с материали на клиента този месец. Каквито участници ни пратят централите, такива трябва да показваме. Или както обича да казва Остап Ибрахимович в подобни ситуации, тук определено не е Рио де Жанейро“, подчертава той.

„Благодаря на колегите за търпението им, искрено се надявам, че в следващото народно събрание ще ни чуят вече и ще променят тази недомислена поправка. Предизборната кампания в медиите не бива да уврежда психичното здраве на нацията. Извинявам се на засегнатите ни зрители, на Бойко Василев и Добрина Чешмеджиева специално“, завърши той.

В центъра на скандала в "Панорама" беше Боян Расате от „Българския национален съюз – НД“. Агресивно поведение демонстрира и Венцислав Ангелов от Народна партия „Истината и само истината“, който заговори за бесилки и гилотини.

 


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com