Хванаха 92-годишен да кара пиян. Потресаващ отговор!

Какво каза мъжът за шофирането

Хванаха 92-годишен да кара пиян. Потресаващ отговор! | StandartNews.com

Мъж на 92 години бе хванат да шофира в Сливен нерегистрирана кола без книжка, като освен всичко друго е седнал зад волана след употреба на алкохол. Наложени са му две глоби за общо 600 лева, съобщава БТВ.

Пред медията той заяви, че няма да спре да шофира.

Стефан Стефанов е засечен при рутинна операция на пътя. Спрян е на кръстовище в центъра на Сливен, защото полицаите видяли, че колата му няма регистрационни номера. Той е без книжка и е хванат с алкохол в кръвта. Живее в близкия квартал, а автомобилът му стои на паркинга пред тях.

"Ще се качвам, не, ами, докато пукна ще се качвам. Дъщеря ми вика: "Татко, няма да се качваш в колата". Аз й казвам: "Докато пукна, аз ще се качвам на колата", заяви той пред камерата на БТВ.

Според дъщерята, ключовете за автомобила и сега са в баща й. "Кой да му ги вземе? Много съжалявам, не мога да говоря повече. Опасно е да излиза, разбира се. То е много ясно", промълви тя.

Мъжът има шофьорска книжка от 1962 г., но не знае къде е. Признава сам, че е шофирал след употреба на алкохол. "Вероятно съм пил вино, а може и ракия", каза той.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай