Хората не вярват, че държавата ще отвори

Коментарите са за повече от 10 дни локдаун

Хората не вярват, че държавата ще отвори | StandartNews.com

От Националния оперативен щаб ще чакат до последния момент, за да кажат ще има ли по-дълъг локдаун. Такова мнение се шири в повечето от бизнессредите.

Никой не смята, че 10 дни ще бъдат достатъчни, за да отпаднат мерките.

И здравният инспектор  Ангел Кунчев не изключи възможността локдаунът да бъде удължен, но не иска да се оставят хората с убеждението, че това ще се случи задължително.

Всички са объркани и за момента е трудно да се вземе вярното решение. Все пак надделява мнението, че ефектът от локдауна може да бъде усетен поне след двуседмичен период.

"Ние сме се настроили за 10 дни, пък ще видим. Дано не ги удължат", коментираха снощи служителите на моловете, малко преди окончателното затваряне.  

Някои от тях не искаха и да чуят, че локдаунът може да продължи повече от 10 дни.

Други бизнесексперти продължават да коментират, че непрекъснатото отваряне и затваряне нанася още по-големи щети на бизнеса и няма никаква ефективност.

"За всичко са виновни децата и учениците".Така пък коментират друга групи от хора, които недолостват от събирането им в клас. "Едно, че не усещат заразата и освен това не спазвят абсолютно никакви мерки", казаха недоволни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай