Четвъртък,

Какво прави Стойка при Борисов? Отговаря Крум Савов

От: Редактор -
Какво прави Стойка при Борисов? Отговаря Крум Савов
A
A
A

Крум Савов изрази любопитно мнение за срещата на олимпийската шампионка Стойка Кръстева с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в неговия кабинет днес. 

Стойка с нейния съпруг са в централата на партията, която управлява 12 години. Както едно време на БКП, благодарихме за грижите, за отношението, за построената база, условия, пари, финансиране, помощ и съпричастност. Така Крум Савов започна своя коментар в предаването си по Телевизия 7/8.

Шеговито във Фейсбук имаше предложение към Стойка, вместо да го показва златния медал, да го скрие, за да не се появи после в чекмеджето във формата на кюлче.

Но това е смешната част, тъжната е, че аз малко или много знам защо Стойка така превърна златния си медал в тиквен. Тя е член на спортен клуб Локомотив (София), а там шеф е Даме Стойков.

По цялата верига всичко се затваря, с един Общински съвет, членове на ГЕРБ, семейни, лични, и така че аз съм склонен да прескоча упреците и възмущението от навеждането на Стойка в партерна стойка и да приема, че обстоятелствата са я принудили, въпреки че един олимпийски шампион винаги има право на избор, каза още Крум Савов. 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички