Извънредно! Голямата новина за пенсионерите е факт

Те очакваха именно това

Извънредно! Голямата новина за пенсионерите е факт | StandartNews.com

Финансовият министър каза дълго чаканата и справедлива новина за много пенсионери у нас.

"В бюджета не са разчетени средства за коледни надбавки за пенсионерите. Хората с най-ниски пенсии, които са 523 лева, ще получават по 50 лева, всеки месец, а не 50 лева еднократно за Коледа", това заяви финансовият министър Асен Василев, който е в Брюксел. 

"Събираемостта на данъците върви доста добре, разходната част - също. Има и повече пари за култура заложени в бюджета", посочи Василев. 

"Не е моя работа да искам оставката на министър Хинков. Работа на премиера и вицепремиера е да преценят дали искат оставката на един или друг министър", добави той. БЛИЦ припомня, че в сряда финансовият министър заяви, че би поискал оставката на здравния министър.

"Мисля, че всички сте свидетели, че подкрепата не идва даром. Има изключително остри дебати и размяна на реплики.

"Всички работим България и Румъния да влязат в шенгенското пространство, има изключително голяма подкрепа и от Европейската комисия (ЕК) и от другите държави-членки на Европейския съюз (ЕС). Имаме индикации в положителна посока. Оттук нататък е въпрос на дипломация и на малко късмет", така той отговори на въпроса дали ще има ли добра новина относно влизането ни в Шенгенското пространство. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
maxxxx
преди 2 месеца

Искате ли нови усещания в СЕКС?! независимо от възрастта: желязна ерекция цяла нощ, няма да свършите бързо: орален, aналeн и вагинален секс колкото искате, увеличена издръжливост до 10 ПЪТИ по-дълго, ярки оргазми и за двамата, по-добър вкус на спеpма: тя ще иска да яде повече! Вижте----- https://ssur.cc/stimulx

Откажи
123
преди 2 месеца

Какви са тези глупости? Тук ли им е мястото?

Откажи