Изритаха и Кедъра от БНТ

Очаква се рокадите в националната телевизия да продължат

Изритаха и Кедъра от БНТ | StandartNews.com

Още едно от най-известните лица на БНТ - спортният журналист Камен Алипиев, популярен сред зрители и спортни среди като Кедъра, напуска националната телевизия. Той е сред най-разпознаваемите лица в спортната журналистика, работи дълги години в БНТ.

"Благодаря Ви! Обичам Ви! Мълча и ще продължавам да мълча! Няма да кажа никога една лоша дума за БНТ, така ме е научила легендата, великата Нери Терзиева, с която имах честта да поработя в друго грандиозно начинание - ЕФИР2! Ако аз съм някой, това е единствено благодарение на телевизията Майка!", написа Кедъра във "Фейсбук".

Конфликт на интереси е сложил край и на кариерата на Витомир Саръиванов в обществената медия едва година, след като стана шеф на спорта.

Още когато пое БНТ, Емил Кошлуков обяви, че е на червено, пише БЛИЦ. Вероятно всички тези промени се дължат на свиването на бюджета на телевизията, която има сериозни финансови проблеми.

Телевизията "майка" вече спря излъчването на "Спортисимо" и  "Стани богат", а също така оряза и бюджета на "Бързо, лесно, вкусно".

Очаква се рокадите в националната телевизия да продължат, докато състоянието й се стабилизира.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай