Изненада от проф. Георги Рачев. Утре става нещо с времето

Много динамично време се очаква поне първите 10 дни от декември

Изненада от проф. Георги Рачев. Утре става нещо с времето | StandartNews.com

„Много бързопроменящо се време и много динамично време се очаква поне първите 10 дни от декември. Очаква се да бъде малко по-топло и с валежи, нормални за сезона“. Тази прогноза направи за бТВ топ климатологът проф. Георги Рачев.

„Днес ще е по-топло. В Сърбия вече има 20 градуса тази сутрин. Всичко това се дължи на много добре изразен средиземноморски циклон, има мощен поток от югозапад, който на целите Балкани ще донесе много топъл въздух“, обясни той.

„Утре по Черноморието ще бъде на места между 15 и 20 градуса. Джапанките си седят в Бургас около 20 градуса. Бански с ботушки, защото ще бъде много студено морето. Силни ветрове в Бургас“, каза Рачев.

Той подчерта, че не се очакват много съществени валежи. „Те ще започнат утре късно следобед и ще бъдат предимно в неделя. В понеделник ще стане по-хладно“, добави климатологът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Jesika
преди 2 месеца

Най-продаваното лекарство за отслабване в света е вече и в България. Бързи резултати, подходящи за всеки, абсолютно безопасни, ще отслабнете без диета и спорт, резултатът е гарантиран, eто oфициaлния caйт.----- http://gg.gg/ketobg

Откажи