Иван Гарелов плаче! Даде безценен съвет на хората

Големият журналист разкрива болката си в ефир

Иван Гарелов плаче! Даде безценен съвет на хората | StandartNews.com

Предстои много различно и човешко интервю с едно от най-големите имена в историята на родната журналистика.

Иван Гарелов ще направи много емоционална изповед за себе си и за живота си тази събота в предаването "Търси се" в ефира на bTV, пише Шоу Блиц.

Срещата с големия журналист е много различна от досегашните, които са правени с него, защото в нея той прави много изключения. И говори повече отвсякога за личния си живот, за който иначе винаги е избягвал да разкрива.

Гарелов повдига завесата за личния си живот и проговаря за първи път за това, за което никога не си е позволявал да говори публично - за самотата, трудностите и болката, които съпътстват живота му към днешна дата.

Водещите Нели и Меги ще го срещнат с телевизионния му "наследник" Бойко Василев, който ще признае, че Иван Гарелов е строг шеф, но винаги чува другата гледна точка и се съобразява с нея: "И преди, и сега, Иван Гарелов е един и същ – борещ се", заявява той.

Емоционална ще бъде и срещата с дъщерята на легендарния телевизионер – Калина, която в момента е и най-близкият му човек. Тя ще сподели за периодите, в които баща ѝ най-много ѝ е липсвал, и ще признае: "Той положи невероятни усилия, за да се сближим, и ме прие безусловно".

Най-вълнуващ ще се окаже моментът, в който Иван отново ще види съпругата си Донка Стамболийска, която това лято напусна този свят след боледуване.

Архивът на "Търси се" обаче ще върне Гарелов в най-хубавите им моменти, а той, от своя страна, през сълзи ще призове зрителите: "Когато искате да кажете на някого, че го обичате, казвайте му го веднага, винаги, по всяко време. Любовта е това – да слеете душите си в едно"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай