Истина? Колко минути решиха съдбата на Цветанка Ризова

Голямо откровение от тв водещата

Истина? Колко минути решиха съдбата на Цветанка Ризова | StandartNews.com

Стана ясна интересна подробност от биографията на популярна тв водеща у нас.

Три минути - единствено толкоз са задоволителни на Цветанка Ризова, с цел да я заобича малкия екран.От години журналистката е водеща на едно от най-гледаните публицистични излъчвания в Би Ти Ви - “Лице в лице ". Първата ѝ поява на дребния екран е в рубриката “3 минути ", където всеки ден се разясняват настоящите тематики от деня.

“Пишех същото и за вестника, то беше готово в главата ми, не ми трябваше аутокю и в три минутки можех да обобщя всичко, което се е случило ", споделя Ризова в подкаста “24 часа от живота ".

Преди да стартира работа в малкия екран, като студентка натрупа стаж в печатни медии и радиоефира. Телевизията я избира, а не тя нея, както обича да споделя водещата.

“Минала съм през всички стъпала - кореспондент, редактор, водещ брой, анализатор. За мен това е най-хубавото, което съумя да ми се случи. Ако не минеш през целия този път, постоянно ще ти проличава, че нещо ти липсва. Интелигентният фен го усеща. Не може да тръгнеш от горе ", споделя Цветанка Ризова.

Когато получава покана да стане част от малкия екран, приема незабавно, без да се замисля.

“В такива моменти хората си придават значимост и споделят, че ще отговорят през днешния ден или на следващия ден, или вдругиден. Аз споделих незабавно “Да! ". Така и пребивавам - или е да, или е не! Излишната значимост не е моята буря ", твърди журналистката, пише Варна.24.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай