Иде ли прах от Сахара? Синоптичка даде дългосрочна прогноза

Очаква се динамичен месец със затопляния до 15-20 градуса

Иде ли прах от Сахара? Синоптичка даде дългосрочна прогноза | StandartNews.com

Източник: БГНЕС, архив

В Източната част от страната продължава да духа силен вятър. Там все още се пренася сахарски прах. С валежите от дъжд, които очакваме през деня, концентрацията на този прах ще се понижи. Това обяви пред НоваНюз синоптикът Анастасия Стойчева от НИМХ.

Според нея валежите у нас ще продължат до сряда. Те ще бъдат с прекъсвания. Започва и плавно понижение на температурите. Сняг ще има през следващите 1-2 дни в районите с надморска височина 1000-1200 м.

От четвъртък валежи са малко вероятни. Минималните температури ще са около нулата. Дневните температури също ще се понижат и ще бъдат в интервала между 5 и 10 градуса.

Очаква се динамичен месец със затопляния до 15-20 градуса и впоследствие - по-ниски температури. През второто и началото на третото десетдневие се очакват валежи в части от страната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи