Голяма промяна в градския транспорт! За кого е добрата новина

От 1 февруари

Голяма промяна в градския транспорт! За кого е добрата новина | StandartNews.com

Децата до 14 ненавършени години ще пътуват с безплатна карта в градския транспорт от 1 февруари 2024 г. Това съобщиха от ЦГМ на страницата си във Facebook. Картата ще е електронна и със снимка. 

Ето какво написаха още от ЦГМ: "Може да получите картата във всеки наш обект, като удостоверите с документи възрастта на детето и адресната регистрация на родителя (постоянен или настоящ адрес на територията на Столичната община). Картите на децата между 7- и 10- годишна възраст, които и към момента са безплатни, може да бъдат удължени с един месец. След това трябва да се заменят с новия вид превозен документ за деца от 7 до 14 години, който влиза в сила от 1 февруари", пишат още от Центъра.

"Учениците, студентите и докторантите продължават да пътуват при досегашните условия до края на месец януари 2024 г. Те могат да заредят: месечна карта за 15 лв. и годишна карта за 180 лв. Ако детето е на възраст между 10 и 14 години, може да заредите картата му за един месец на цена от 15 лв. (за януари). От февруари ще може да ползва безплатна карта", допълват от ЦГМ.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иван
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи