Понеделник,

Голям стрес! Какво направи Юлиян Вергов на улицата

От: Редактор -
2038
Голям стрес! Какво направи Юлиян Вергов на улицата
A
A
A

Юлиян Вергов, звездата на Народния театър и десетки български филми и сериали, който напоследък придоби най-голяма известност покрай обвиненията на колежката му Диана Димитрова, че я е пребил, минава на червено на кръстовище в центъра на София.

Случката се е разиграла преди броени дни на кръстовището, образувано от бул. „Дондуков“ и театралната улица „Г. С. Раковски“. Вергов се движел с мотора си по „Раковска“ посока Народния театър. Червената светлина на светофара спряла движението, Вергов също спрял за момент, но след това търпението му се изчерпало и профучал с бясна скорост покрай спрелите автомобили.

Хората останали крайно потресени, тъй като Вергов създал много рискова ситуация. Освен това бил единственият, позволил си да не дочака зелената светлина. Чист късмет е, че точно когато преминавал през кръстовището, не е имало никакво движение. Дори и да е преценил точно риска, който поема, като обществена личност той трябва да е за пример на останалите.

Добре е следващият път, когато реши да се прави на гъзар да помисли дали няколкото спестени секунди на светофара могат да оправят тежката катастрофа, която можеше да стане в тази ситуация, пише Уикенд..


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com