Голям гаф с тунела гордост. Километрични опашки

Една спукана гума предизвика истински хаос

Голям гаф с тунела гордост. Километрични опашки | StandartNews.com

Голям гаф с тунела гордост „Железница”, който бе пуснат само преди 10 дни. Първият интензивен трафик оттогава до днес затвори съоръжението, което иначе скъсява пътя до Банско и Гърция с час. Вместо това се извиха километрични опашки от гневни шофьори.

Технически проблем затвори за часове част от тунела "Железница".

Днес платното към София не работеше в продължение на 2 часа. Беше въведено и ограничение от 40 километра в час, предава БНТ.

Оказа се, че причината е разместен капак на шахта вследствие на спукана гума на един от преминаващите автомобили. За късмет това се случи в тръбата в посока София, която през днешния ден не беше толкова натоварена.

В посока "Кулата" обаче се образуваха задръствания в следобедните часове край Симитли, където свършва магистралата и преминава в главен път Е-79, а лентите от три стават една. Това изнерви пътуващите, според които пускането на новата отсечка ще доведе до още по-големи тапи през летните месеци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 месец

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт---- http://gg.gg/ketoexpo

Откажи