Философският факултет с новини за приема. Какви са шансовете за магистрите

Приемът в магистърските програми е изцяло онлайн през тази година

Философският факултет с новини за приема. Какви са шансовете за магистрите | StandartNews.com

Онлайн документи за магистърски програми ще се приемат от Философският факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски" до 7 септември, съобщиха от факултета.

"Основните ни цели са високо качество образование и научноизследователската дейност, които са предпоставка за успешната професионална реализация на студентите ни. Магистърската степен е стъпка напред по пътя към успешната реализация. Тя е конкурентно предимство, води до личностно израстване и ви дава шанс за по-добро заплащане. Философският факултет е постоянно развиваща и изискваща среда, която отговаря на съвременните динамични условия на живот". Това коментира пред студенти деканът на Философския факултет на Софийския университет проф. Соня Карабельова, като добави, че един добър атестат за качеството на обучението, предлагано от Философоски факултет, е фактът, че магистърските програми привличат дори известни обществени личности. 

Философският факултет в България е сред най-значимите научни средища в Югоизточна Европа в областта на общественото и хуманитарното знание. Кандидатстването за магистърските програми тази година е изцяло онлайн в интуитивен портал, предназначен за кандидат-студентите. Той предоставя изчерпателна информация за всички програми, срокове и такси.

"Сред най-позитивните отзиви на студентите, избрали магистратури във Философския факултет, се открояват добрите преподаватели, качествените дискусии и непрекъснатото подобряване на материалната база. Тук преподават над 180 от най-прочутите преподаватели в областта на хуманитарните и социалните науки", се казва в съобщението,

В него се отбелязва, че Философският факултет разполага и с четири библиотеки с богата литература, с изключително учтиви служители и с прекрасна база с компютри и удобства, които отговарят на нуждите на всички студенти.

Срокът за кандидатстване за магистърските програми е 7 септември 2023 година, пише БТА

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай