Двойното убийство! Първи снимки на Чавдар, в дъното – любов и пари

Отказан заем отприщил гнева на убиеца

Двойното убийство! Първи снимки на Чавдар, в дъното – любов и пари | StandartNews.com

34-годишният Чавдар е арестуваният за двойното убийство край софийското село Лозен. Той е задържан снощи на пътя между Карнобат и Айтос, пише Флагман.бг, позовавайки се на свои източници.

ВИЖ ОЩЕ: Злокобно разкритие! Чавдар удушил и друго младо момиче

Припомняме, че труп на 18-годишно момиче, обявено вчера за издирване, е намерен край селото, по-късно е открито тялото и на 27-годишен мъж край софийския квартал Горубляне.

ВИЖ ОЩЕ: Двойният убиец направи самопризнания, смайващи подробности

Заради тежкото криминално престъпление униформените в цялата страна бяха вдигнати на крак. Малко след 18 ч. снощи полицаите от РУ-Айтос са спрели лекия автомобил Хюндай, шофиран от издирвания мъж.Той е отведен в участъка в града, където по-късно са пристигнали и криминалисти от ОДМВР-Бургас, които са поели случая, разкриха още запознати. 

ВИЖ ОЩЕ: Обрат! Нова версия за двойното убийство до София

Престъпленията са извършени още на 3 август.

"ТВ МЕДИА" разпространи и кадрите на извършителя на убийствата. Според полицията водещият мотив за извършеното престъпление е любовен триъгълник. Нова тв обаче разпространи и друга версия – пари. Жертвите не били длъжници. Момичето е бивша приятелка на заподозрения за убийството, а момчето - негов приятел. Вечерта той се срещнал с тях и им поискал пари. Отказали му. След което заподозреният последователно ги застрелял.

ВИЖ ОЩЕ: Първа версия за двойното убийство, шокиращи разкрития

По данни на СГП 34-годишният мъж, който е криминално проявен за подобно престъпление, извършено преди година

Вече са извършени оглед на местопроизшествие, претърсване и изземване, освидетелстване на лице, разпитани са свидетели. Иззето е огнестрелно оръжие, за което се предполага, че с него са извършени убийствата.

Разследващи полицаи от СДВР продължават да извършват неотложни действия по разследването под ръководството на прокурор от Софийска градска прокуратура (СГП), за да се обезпечат и съберат важни доказателства.

Предстои доклад на материалите по разследването на дежурен прокурор при СГП за преценка за привличане в качеството на обвиняем и постановяване на мярка за процесуална принуда – задържане до 72 часа.

На 06.08.2023 г. в сградата на Съдебната палата в град София, бул. „Витоша“ № 2, ще бъде даден брифинг, на който ще бъде предоставена повече информация по случая.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай