Данчо Караджов даде автограф на културния министър

Д-р Петър Стоянович получи автограф от рокаджиите върху своя стара грамофонна плоча с техни хитове

Данчо Караджов даде автограф на културния министър | StandartNews.com

София. Министърът на културата д-р Петър Стоянович получи специален автограф върху своя грамофонна плоча от 80-те години лично от лидера и основателя на група „Сигнал" Йордан Караджов броени минути преди началото на юбилейния им концерт по повод 35 години на сцена. Старата винилова плоча на легендарната рок група е сред ценните предмети в дома на министър Стоянович, казаха от министеврството на културата. Неостаряващите хитове на рокаджиите снощи изпълниха сърцата на хилядите зрители с емоции и носталгични спомени от миналото.

Малко преди началото на концерта по време на репетицията, рокаджиите от „Сигнал" получиха от министър д-р Петър Стоянович поздравителен адрес, в който се казва: „Благодаря Ви за прекрасните хитове, за неизчерпаемата Ви енергия, за всеотдайността към българската публика и вдъхновението, с които вече 35 години сте на сцената! Желая Ви от сърце вдъхновение и още много творчески успехи!"

Легендарната група "Сигнал" е вече цели 35 години на българската рок сцена. В своята история музикантите са издали 18 албума и са изнесли хиляди концерти в страната и чужбина. Групата има и два невероятни рекорда - над 6 000 концерта и повече от 500 000 продадени албума. 14 песни на "Сигнал" са и в класацията на БГ Радио 500-те „най-велики песни на България за всички времена".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай