Брутално! Ограбиха лекарка, докато спасява дете

Няма такъв цинизъм

Брутално! Ограбиха лекарка, докато спасява дете | StandartNews.com

Брутална случка в "Пирогов" - ограбиха лекарка, докато спасява дете.

Велосипедът на лекарка от спешната болница "Пирогов" е бил откраднат, докато тя била на нощно дежурство, в което с екипа ѝ работели по спасяването на дете в тежко състояние.

За това разказа във Facebook самата анестезиоложка д-р Елена Иванова, която работи в реанимацията на "Пирогов". Кражбата станала в събота през нощта.

Велосипедът - чисто нов Orbea, модел ONNA10, бил оставен в охраняемия вело паркинг на болницата. Именно оттам изчезнал, което д-р Иванова установила, когато приключило и тежкото ѝ дежурство.

Лекарката, която бе и участник в последната българска антарктическа експедиция, признава, че публикацията ѝ вероятно е повече емоционална, отколкото да очаква резултат от нея, но все пак се надява колелото ѝ да бъде намерено.

    "Отиваш си на работа през нощта в спешната държавна болница, паркираш си колелото на регламентирания охраняем (уж!) велопаркинг, сутринта след цяла нощ бъхтене, си тръгваш в свежия пролетен слънчев ден и.... Колелото го няма.

    Оставям тези снимки тук с надеждата някак пак да си стане мое, защото така е честно, защото другото е нередно, но съм наясно, че този пост е повече емоционален и ход на безпомощност, отколкото резултатен. Цял живот несправедливостите те зашлевяват и не спираш да вярваш, че няма вечно да е така... Но, сякаш лошите винаги печелят", пише в емоционалния си пост д-р Иванова.

Цветът на колелото е Brick Red Green, а размерът М, 29, добавя педиатърката в случай, че някой го открие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай