Брутално насилие! Снимка 18+ на пребития в Поморие французин

Побоят пред очите на жената и детето на мъжа

Брутално насилие! Снимка 18+ на пребития в Поморие французин | StandartNews.com

Журналистката Лияна Панделиева разпространи снимка на френския гражданин, пребит от роден спасител на плажа.

ВИЖ ОЩЕ: Почна се! Кървав бой за сянка на плажа

Както „Стандарт” съобщи, екшънът се е разразил преди дни. След словесно пререкание между нашенеца, който по това време не е бил на работа, и французина, се е стигнало до сбиване.

Грозните сцени са се разиграли пред очите на детето и жената на пострадалия, която е българка.

Eто и разказа на Лияна Панделиева за случилото се:

Това е снимка на французина Джудикаел Кристофър Танс, пребит на източния поморийски плаж от спасителя Х. К. на 24 юли, понеделник.

Танс е женен от 20 години за коренячката поморийка Людмила и всяко лято е в България. Не на Сейшелите, не на Соломоновите острови, а в ПОМОРИЕ.

В деня на атаката, семейството с 13-годишния си син и техни приятели са в свободната зона на плажа, като духа силен вятър. Само един голям син чадър се е задържал и групата сяда близо до него, но идва Х. К., облечен в шортите на спасител от масата на която е разположен медицински и спасителен пункт и остро ги предупреждава веднага да се махнат, защото този чадър е негова собственост.

Джудикаел го моли да не се държи толкова грубо, но всички стават и се преместват настрани, където продължават да плажуват.

След половин час спасителят застава пред французина и на развален английски казва: „Аз каже тебе ти маха, маха ти каже аз. Мърда сега! Тука мой жена чадър, ти маха!“

Джудикаел посяга към телефона си, за да се обади в полицията и в този момент получава удар в лявото слепоочие, последвано от серия удари в очите, ритници в корема.

Съпругата Людмила истерично крещи „Ти нормален ли си, спри, ще го убиеш!“, хората наоколо замръзват.

„Спасителят една дума не каза, просто удряше!“ – разказва Людмила и допълва: „После той спря да удря, отдалечи се няколко крачки, върна се, удари го още два-три пъти в лицето и един ритник. Затичах се към масата на спасителите, където седеше мъж и попитах кой е работодател на този спасител?

„Аз съм негов работодател.“ – каза мъжът, без да направи някакво движение, просто седеше и гледаше. Тогава спасителят избяга.

Людмила разказва: „Полицията дойде за около 10-15 минути. От пункта за спешната помощ искаха да избършат кръвта, но понеже нямаха лед, намерихме от съседния ресторант - очите му бяха вече много оттекли. Докато се суетяхме, хора на плажа ни разказаха, че същият спасител е бил отново с агресивен предния със семейство с деца, което си тръгнало, направо са избягали.

За мен беше много странен мудният начин по който полицаите събираха свидетелски показания и защото явно не считаха за нужно да разпитат всички очевидци, две жени сами настояха да дадат писмени показания, защото бяха потресени. Казаха: „Кажете на мъжа си, че не всички българи сме такива!“

Приятелката с която бяхме заедно на една кърпа дори не беше разпитана. Полицаите някак пропуснаха да установят кой кой е в тази история и обръщаха гръб на свидетели, които чакаха да потвърдят какво са видели.“

Много странно е, че някои медии вече съвестно са публикували нелепата полицейска версия, която гласи, че "българин и француцин се били до кръв за свободно място на плажа." И забележете: свидетелите са гонили полицаите по плажа, защото всъщност не били разпитани и искали да бъдат свидетели.

И що ли така? Предположения?

Абсурдът е пълен дори поради факта, че Танс, който през цялото време е бил на земята и не е успял да се изправи, няма как да се е бил, а дори не е успял да запази и собственото си лице.

Колеги, ако някой се интересува от истинската история как спасител пребива човек на плажа в Поморие и този спасител не за първи път се държи изключително грубо с плажуващите, знаете как да ме намерите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай