Почна се! Кървав бой за сянка на плажа

Екшън в Поморие

Почна се! Кървав бой за сянка на плажа | StandartNews.com

Българин и французин влязоха в свиреп ръкопашен бой за място на плажа. Те се сбиха за свободно място извън платената зона на ивицата в Поморие. Инцидентът е станал към 15,40 часа завчера, съобщиха от полицията.

Свидетели на разправията се обадили на спешния телефон 112 и на място бил изпратен полицейски патрул, който разтървал мъжете и ги отвел в управлението за обяснения. Българинът работел като спасител на същия плаж, но в момента на скандала не е бил на работа.

Според близки на французина скандалът започнал спасителят, който отишъл при чужденеца и му казал да се маха от свободната зона, защото мястото не е за него. Французинът отказал, след което българинът се нахвърлил да го бие. Близките съобщават за сериозни кървави следи от побоя по лицето на чужденеца.

Според съпругата на чужденеца, която е българка, спасителят започнал да удря по лицето и корема французина.

"Спасителят една дума не каза, просто удряше. После спря, отдалечи се няколко крачки, върна се, удари го още два-три пъти в лицето", разказа съпругата на французина. Тя потърсила помощ в медицинския пункт на плажа, но там нямало лед и се наложило да вземат от близкото заведение, но очите на бития вече били отекли, твърди тя

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай