БНТ удари нов рекорд в новогодишната нощ. С какво се похвали

Емил Кошлуков написа и коментар в социалните мрежи

БНТ удари нов рекорд в новогодишната нощ. С какво се похвали | StandartNews.com

Обществената телевизия удари нов рекорд по рейтинг в новогодишната нощ въпреки шоу-програмите в другите две национални телевизии. "Вие избрахте да гледате нашата програма в новогодишната нощ и ни направихте шастливи! И Щръклицата, и новогодишното шоу на БНТ са ви харесали повече от всичко останало!", похвали се Емил Кошлуков в социалните мрежи. 

"Благодарим ви, че сте били с нас през целия празник, това е огромна чест за всички ни, искрено се радваме. Няма по-голямо удоволетворение от това, да оценят труда ни. Ще се стараем да оправдаваме доверието и обичта ви през цялата нова година. Разбира се, заслугата е на всички, които направиха тази програма. Скъпи колеги, вие сте фантастични! Господ да ви даде здраве и късмет, а на нашите зрители - дълги години щастие!", каза още генералният директор на БНТ. 

За трета поредна година БНТ излъчи своя новогодишна шоу програма, в която се включиха знаменити наши актьори и изпълнители, сред които Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов, Руслан Мъйнов, Графа, Васил Найденов, Любо Киров, 100 кила, Михаела Филева, Глория и др. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай