Безплатен аквапарк в Албена за всички първокласници

Лица под 16 години се допускат само с придружител

Безплатен аквапарк в Албена за всички първокласници | StandartNews.com

Ваканционно селище „Албена“ осигурява безплатен вход за аквапарк „Аквамания“ за всички първокласници по случай старта на новата учебна година.

Специалният подарък е валиден в периода от 15 до 18 септември включително, като желаещите да посетят водния атракцион свободно трябва да навършват 7 години в календарната 2022 г. На място те ще могат да се включат в завладяваща надпревара по водната пързалка „Про Рейсър“ или да се спуснат по въртеливото „Торнадо“.

Тръпката от рафтинга децата ще усетят на 183-метровия „Мамут“, а най-смелите ще се спуснат отвесно по пързалката „Free Fall“. В Аквамания работят също специална детска зона, „мързелива“ и „дива“ река, както и снек бар за почивките от адреналина.  

От ръководството на аквапарка припомнят, че лица под 16 години се допускат само с придружител – родител, попечител, настойник или друго пълнолетно лице, което може да полага съответните грижи, да наблюдава и да се грижи персонално за тях. Стандартните условия за достъп вижте на https://albena.bg/bg/aquamania  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай