БДЖ компенсира пътници за голямо закъснение

На всички, които са се отказали от пътуването ще бъде възстановена сумата за билета, а на останалите потърпевши,изчакали заминаването на композицията, националният железопътен превозвач ще предостави по един двупосочен билет за избран маршрут на пътуване

БДЖ компенсира пътници за голямо закъснение | StandartNews.com

БДЖ–Пътнически превози” ще компенсира с безплатни билети всички свои клиенти, които са пътували с бързия влак № 3623 от София за Бургас вчера. Това съобщиха от националната компания. Влакът е заминал със 192 минути закъснение поради обледяване  на локомотива, който е трябвало да го обслужи. Голямото закъснение - повече от 6 часа, е било заради изчакването да бъде осигурен нов локомотив.
На всички, които са се отказали от пътуването ще бъде възстановена сумата за билета, а на останалите потърпевши, изчакали заминаването на композицията, националният железопътен превозвач ще предостави по един двупосочен билет за избран маршрут на пътуване с влак в страната. 
 Пътниците ще могат да получат своята компенсация в срок до три месеца на билетните каси във всяка една гара в страната, като предоставят билета си от пътуването с бързия влак № 3623 от София за Бургас на 28.11.2018 г. 
 Към момента движението на влаковете в страната се извършва в условията на зимна обстановка, като някои композиции се движат със закъснения. Няма прекъснато движение в нито един железопътен участък, уверяват от БДЖ

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай