Българите се молят за Стефан Мавродиев!

Актьорът сам призна за голям здравословен проблем

Българите се молят за Стефан Мавродиев! | StandartNews.com

Българите се молят за здравето но един от малкото останали легендарни наши актьори.

Хиляди коментари на подкрепа заляха мрежата, след като Стефан Мавродиев заяви, че се чувства много зле.

Наскоро 79-годишният легендарен актьор претърпя операция.

"Бера душа! Чувствам се много зле след операцията от дискова херния!" Това каза за "България Днес"  варненецът Стефан Мавродиев - Маврото.

Въпреки болките той е успял да стигне до изборната секция още рано сутринта в неделя и да гласува.

Ветеранът на Младежкия театър само допреди два-три месеца посещаваше редовно театрални премиери и спектакли с участието на свои приятели от гилдията.

За последно той демонстрира отлична за възрастта си форма в представление на столичния Театър 199 и си тръгна в компанията на младежи от двата пола, вероятно студенти от НАТФИЗ или начинаещи актьори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Дени
преди 6 месеца

Разбрах от друго място в нета че е вдигал тежести вкъщи(дъмбели с 11кг.), а после и във близкия фитнес център. Той доста се е надценил за своите почти 80г.,но за тази възраст тези упражнения трябва да се правят доооста бавно, а и също така с повече загряване,кардио!! Може да се помисли да се намали и килограмите за вдигане евентуално. Сега трябва да мисли изключително и единственно само за себе си, понеже това може да се окаже и животозастрашаващо,нищо че е отминала операцията!! Фитнесът оттук насетне за него трябва да остане в историята. Аз го харесвам като актьор,има една семпла визия, и едно непринудено и спонтанно говорене в речта си на избрания от режисьора лице.

Откажи