Агитката на Ангелкова-яки момчета с черни фланелки

Тя твърдеше, че имаме единен бранш, но разединяваше, каза Румен Драганов

Агитката на Ангелкова-яки момчета с черни фланелки | StandartNews.com

Шокиращи детайли от работата на Николина Ангелкова като министър на туризма разказа доц. Румен Драганов - експерт по туризъм от Института за анализи и оценки в туризма.

"Марияна Николова се бореше с хора на Ангелкова", разкри пред бТВ Драганов. И съобщи как на срещи на бранша Ангелкова канела едри момчета с черни фланелки, които да ръкопляскат на всяко нейно изказване и да заглушават думите на други като Николова.

Ангелкова дълго време обясняваше на Борисов как сме единни, но това не бе вярно. Тя твърдеше, че имаме единен бранш, но разединяваше, каза Румен Драганов. И допълни: „Ангелкова не можа да използва силата на бранша. Тя беше приятелка с разни чичковци в чужбина. Направи си снимки, за да покаже колко е известна и позната. Това нямаше смисъл.”. По думите на експерта сега най-важно е да подготвим зимния сезон и следващия летен сезон.

Слънчев бряг не е с дизайн за българи. И до днес ние нямаме много българи на първа линия. Те ходят на Южното Черноморие, където има програма за българи, каза Румен Драганов. Той обясни, че при българите има много висок процент повтаряемост на местата, където ходят. Те влизат в същите заведения и си поръчват същото ядене. Има българи, които не отиват към Гърция и Турция. Сега хотелиерите трябва да помислят за програма за българи. Имаме 190 000 пътувания всеки уикенд. И миналата година беше така - чести посещения на морето за кратко време, каза експертът.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай