Ад в "Арена Армеец", изхвърлят чували с бюлетини

Ад в "Арена Армеец", изхвърлят чували с бюлетини | StandartNews.com

Хаосът с протоколите в "Арена Армеец" се превърна в ад. Това алармират пред "Стандарт" хора, намиращи се в залата.

"Цялостната организация на тези избори е пародия! На хората им става лошо, а никой не се интересува от това в Арена Армеец", пише ни Мария Младенова.

"Затворени и няма как да напуснем сградата, ние като роби работим за жълти стотинки и вече над 24 часа. От над 1500 избирателни комисии до момента са минали едва 313, а е 5,30. Моля Ви нуждаем се от помощта Ви!", споделя жената пред Стандарт Нюз рано тази сутрин. Тя и хиляди други хора се оплакаха до медиите и в социлните мрежи, че няма да издържат на напрежението.

Хора вече изхвърлят чували с бюлетини и се отказват да чакат реда си. Полицаи пристигнаха на мястото, за да разговарят с тях. Репортаж на Канал 3 показва, че преброяването е стигнало до 500-я номер, а общият брой на номерата надхвърля 1700.

"Убийци" и "Оставка" скандират хората в залата.

Като затворници сме, не ни пускат да отидем на работа, разказват хората, станали заложници на изборните протоколи и уточняват, че за час минават най-много пет човека.

По-късно от ЦИК обявиха, че ще поискат почивен ден и допълнително заплащане за членовете на секционните избирателни комисии, които чакат с часове за обработката на протоколите в зала "Арена Армеец".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай