Ние няма да променяме Пловдив, а ще го развиваме

Ние няма да променяме  Пловдив, а ще го развиваме | StandartNews.com

Ние, кандидатите за кметове и общински съветници от коалиция ПЛОВДИВ УТРЕ, обичаме града си и няма да го променяме, а ще го развиваме, ще се грижим за него, ще изграждаме бъдещето му, защото го обичаме.

Като пловдивчани имаме привилегията и отговорността да живеем в най-стария жив град на Европа. И това не означава само да премитаме амфитеатъра в Стария град, да оправим някоя градинка, да асфалтираме някоя улица... Това не е постижение, а задължение на местното управление. ПЛОВДИВ УТРЕ е мечта за един нов, жив град, с проспериращи и щастливи хора. И като архитект и човек, който 4 години е работил като председател на Общинския съвет, съм сигурен, че проектът на Пловдив за XXI век може и трябва да се случи. Архитектурата ме е научила, че трябва да се гради, а не само да се премита съществуващото.

Пловдив има уникалния ресурс да разчита на себе си, ако се управлява далновидно, ако се управлява от хора, които имат смелостта да мечтаят и енергия да осъществяват идеите си. Единни, далновидни, честни и успешни - това сме ние - хората в листата на ПЛОВДИВ УТРЕ. Ние вярваме, че пловдивчани заслужаваме да се гордеем с града си. Вярваме, че общинската власт трябва да съществува единствено и само в услуга на гражданите - с тях трябва да се допитва за всяко решение, в техния глас да се вслушва при всяко действие. Ние вярваме, че всичко това може да се случи, когато работим заедно, в екип от хора, които са доказали, че имат идеи и могат да носят отговорност за тяхното изпълнение. Както са казали предците ни, "една птичка пролет не прави", ние добавяме: трябва и екип от сърцати, можещи и почтени хора.

Ние обичаме Пловдив, ако и вие го обичате, подкрепете листата с номер 15 за общински съветници на ПЛОВДИВ УТРЕ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай