Четвъртък,

Ние няма да променяме Пловдив, а ще го развиваме

От: Администратор -
Ние няма да променяме  Пловдив, а ще го развиваме
A
A
A

Ние, кандидатите за кметове и общински съветници от коалиция ПЛОВДИВ УТРЕ, обичаме града си и няма да го променяме, а ще го развиваме, ще се грижим за него, ще изграждаме бъдещето му, защото го обичаме.

Като пловдивчани имаме привилегията и отговорността да живеем в най-стария жив град на Европа. И това не означава само да премитаме амфитеатъра в Стария град, да оправим някоя градинка, да асфалтираме някоя улица... Това не е постижение, а задължение на местното управление. ПЛОВДИВ УТРЕ е мечта за един нов, жив град, с проспериращи и щастливи хора. И като архитект и човек, който 4 години е работил като председател на Общинския съвет, съм сигурен, че проектът на Пловдив за XXI век може и трябва да се случи. Архитектурата ме е научила, че трябва да се гради, а не само да се премита съществуващото.

Пловдив има уникалния ресурс да разчита на себе си, ако се управлява далновидно, ако се управлява от хора, които имат смелостта да мечтаят и енергия да осъществяват идеите си. Единни, далновидни, честни и успешни - това сме ние - хората в листата на ПЛОВДИВ УТРЕ. Ние вярваме, че пловдивчани заслужаваме да се гордеем с града си. Вярваме, че общинската власт трябва да съществува единствено и само в услуга на гражданите - с тях трябва да се допитва за всяко решение, в техния глас да се вслушва при всяко действие. Ние вярваме, че всичко това може да се случи, когато работим заедно, в екип от хора, които са доказали, че имат идеи и могат да носят отговорност за тяхното изпълнение. Както са казали предците ни, "една птичка пролет не прави", ние добавяме: трябва и екип от сърцати, можещи и почтени хора.

Ние обичаме Пловдив, ако и вие го обичате, подкрепете листата с номер 15 за общински съветници на ПЛОВДИВ УТРЕ.


Всички новини от категория Образование.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички