Месец на кариерата в Технически университет – Варна

На 29 септември 2022 г. форумът започна с лекция на тема: The Brand "I", изнесена от лекторите Добрин Янев и Илина Митева, експерти от фирма KBC.

Месец на кариерата в Технически университет – Варна | StandartNews.com

 

В навечерието на 60-годишния юбилей на Технически университет – Варна беше даден старт на Месец на кариерата. На 29 септември 2022 г. форумът започна с лекция на тема: The Brand "I", изнесена от лекторите Добрин Янев и Илина Митева, експерти от фирма KBC.

В програмата на Месец на кариерата са планирани 11 лекции и срещи с представители на бизнеса, на които студентите ще имат възможност да получат ценни съвети за предварителната си подготовка за явяване пред работодатели - изготвяне на автобиография и мотивационно писмо, както и насоки за поведението си по време на интервю за работа. Ще получат и знания за стартиране на собствен бизнес и умения да бъдат млади предприемачи.

Програма на Месец на кариерата:

https://www1.tu-varna.bg/tu-varna/index.php/kursove/karieren-tzentar/karieren-forum-2

Най-значимото събитие в Месец на кариерата е традиционният Кариерен форум „Технология на успеха“, който ще бъде открит на 4 октомври 2022 г., от 9.00 часа, в зала 212 Е на ТУ – Варна и ще продължи до 6 октомври 2022 г.

Кариерен форум "Технология на успеха" ще събере на едно място 60 водещи български и международни компании със студентите и младите специалисти в Североизточния регион на страната.

Целта на кариерният форум е да продължи традициите за добро сътрудничество между ТУ – Варна и работодателите в посока кариерното ориентиране и развитие на студентите. Събитието дава възможност за срещи на студенти, млади и опитни специалисти, които търсят професионално развитие с работодатели от различни области на икономиката.

В програмата на събитието се предвиждат времеви слотове за представяне на фирмите с щандове, презентации и обучения с кариерна насоченост.

Кариерният форум е организиран от Кариерен център при ТУ – Варна със съдействието на Студентски съвет и Ръководството на университета

Програма на Кариерен форум „Технология на успеха“, 4 – 6 октомври 2022 г.:

https://www1.tu-varna.bg/tu-varna/index.php/kursove/karieren-tzentar/karieren-forum

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай