Зловещи подробности за ужаса Тервел

Фаредин имал забрана да доближава жена си

Зловещи подробности за ужаса Тервел | StandartNews.com

Зловещи подробности за ужаса в Тервел разкриха разследващите. Градът е в шок след  убийството на 45-годишна жена, намерена на улицата от минувачи. Заподозрян и издирван за зверството е 51-годишният строител Фаредин Мемиш Ахмед.

ВИЖ ОЩЕ: Познавате ли го? Този мъж извърши нещо ужасно

Мехмед е имал забрана да доближава жена си. Спрямо него е била издадена ограничителна заповед през 2017 г., а за нарушаването й той вече е бил санкциониран веднъж - с глоба, съобщи окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев.

ОЩЕ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ ЧЕТЕТЕ В РУБРИКАТА НОВИНИТЕ ДНЕС

Преди да намери смъртта си 45-годишната жертва и бившия й мъж имали два разговора. След което двамата се срещнали на ул. "Черно море". Там между двамата избухнал скандал, който според разследващите е довел до убийството. Жертвата е била пребита до смърт. По неофициална информация жената е убита с камък. Няколко минути по-късно минувачи подават сигнал, че на улицата лежи труп.

На изходите на Тервел и Добрич са поставени полицейски КПП-та, а влизането и излизането става с пропускателен режим. Такива има и във Варна.

"Към настоящия момент се извършват редица оперативно-издирвателни мероприятия. Ангажирани са криминалната служба от ОД на МВР, наред с другите оперативни работници от РУ на МВР -Тервел. В помощ на местната полиция е и контингент от Жандармерията във Варна. Провеждат се заградителни мероприятия", каза прокурор Бухчев.

От думите му стана ясно, че има и видеозаписи на движението на бившите съпрузи малко преди убийството. "Престъплението е извършено с особена жестокост", разкри окръжният прокурор.

Фаредин Мемиш Ахмед е строителен работник на повикване. Има присъди отпреди 1995 година.

Наказанието е от 15 до 20 години лишаване от свобода, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай