Жиголо обира клиентки в София

Отказвал оферти от мъже

Жиголо обира клиентки в София | StandartNews.com

Набирал клиентела в сайтове за платена любов

32-годишен софиянец, предлагащ платена любов, ограби две свои клиентки, според източник  в Първо РПУ.

Жиголото Ивайло Х. с две криминални регистрации за кражби на автомобили и побой не изневери на природата си и замъкна с пари две зажаднели за любов дами.

Платеният мачо от кв. „Редута” набирал клиентела с предизвикателни снимки в сайтове за платена любов. Понеже бил доста надарен и с привлекателна външност, наследство от дългите години тренировки по бокс, мачото станал доста популярен.Дамите му налитали и заради ниските цени – пълно обслужване в спалнята на Ивайло коствало само 60 лева на час.

Сред петимните за ласки имало както прехвърлили 50-те „каки”, така и млади момичета, търсещи разнообразие. Ивайло не подбирал, но категорично отказвал оферти от мъже, колкото и да го омайвали с неприлично големи финансови оферти.

Проблемите за любовчията започнали преди няколко седмици, когато след сеанс в малък хотел в покрайнините на София клиентката установила липсата на 200 лева от портмонето си. Дамата обаче не се посвенила от ситуацията и незабавно подала сигнал в полицията. Няколко дни по-късно същото сторила и втора мацка, родом от Враца, която, по време на командировка в София, решила да потърси услугите на жиголото.

Младежът предразположил клиентките с алкохол и качествена марихуана, преди да преминат към същинската част. След палавите игри обаче жените оставали с опоскани портмонета.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай