Петък,

Заклан мъж в лозята шокира Ботуня

От: Стандарт -
162
Заклан мъж в лозята шокира Ботуня
A
A
A

30-годишният Стоил Страхилов от врачанското село Ботуня беше открит с прерязано гърло в лозята край селото. На ужасяващата гледка се натъкнали двама негови приятели от селото, които го издирвали, пише.bulnews.bg.

Стоил Страхилов, който е ерген, излязъл от дома си в петък следобед след като провел дълъг разговор по телефона си. Със себе си обаче не взел нито джиесема, нито документите си за самоличност, както и ключовете за колата си.

След като не се появил цяло денонощие баща му се разтревожил и се обадил в полицията в Криводол. Приятели и близки на Стоил от селото пък организирали акция за издирването му .

Страхилов завършил право и работел в столицата във фирма за климатици, споделиха негови близки. Според тях от доста време мъжън имал сериозна приятелка и двамата дори се канели да вдигат сватба.

Стоил бил кротък човек и рядко имал емоционални изблици , но след като се прибрал в родното си село обаче познатите му забелязали, че е депресиран и избягвал компанията на приятелите си.

По случая вече е започнало разследване, на място е направен оглед, очаква се и заключението на съдебните медици от Враца, които правят аутопсия на тялото. Предполага се, че става дума за убийство, но все още няма заподозрян за извършването му.

От профила му във Фейсбук става ясно, че Стоилов е почитател на походите сред природата и на волейболните ни национали.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com