За всички шофьори! МВР закупува нов вид камери

Ето ги и тях

За всички шофьори! МВР закупува нов вид камери | StandartNews.com

Стационарни камери за скорост ще бъдат закупени за цялата страна, включително и за област Габрово. Това каза пред журналисти в Габрово главният секретар на МВР гл. комисар Живко Коцев.

Той допълни, че не само стационарните камери са важни.

Ние работим, както знаете, и за средната скорост, да можем да използваме камерите на АПИ и БГ ТОЛ, допълни Коцев, цитиран от БТА.

По повод недоволството на гражданите от новата онлайн система за плащане на глоби към МВР, главният комисар коментира: „Мисля, че откакто работи системата, събираемостта е повишена, а гражданите са облекчени. Би могло да има известно затруднение, но то е от техническо естество в определени дни, когато системата е по-натоварена. Ние ангажираме полицейските служители през почивните дни да връчват наказателни постановления и глоби на гражданите“.

Разследването във връзка с убийството на Алексей Петров е в активна фаза и се работи активно, посочи гл. комисар Коцев и допълни, че коментарите по темата вече са станали „банални“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
20 Коментара
Mass
преди 3 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи
Дедо Пацо
преди 2 месеца

Аре, бе, пич, омръзна и на кокошките с твоята виагра! Не остана сайт неос.ан от тебе!

Откажи
Мимо
преди 2 месеца

Защо педали като теб използват виагра?

Откажи
За да
преди 2 месеца

Могат да определят майка Ти!

Откажи
Изненадан
преди 2 месеца

Ама ти само с виагра ли се храниш ,малък? Ами затова си заклет идиот .

Откажи
Здравко
преди 2 месеца

Купете на полицията нещо с което да разкриват престъпления.Не само да купувате камери.Хората имат нужда и от полиция не само от катаджй

Откажи
gotiniq-pich
преди 2 месеца

Ам че тъй де, родната полиция ни пази.

Откажи
Митко
преди 2 месеца

С нашите пари купуват камери, за да ни дерат още по-качествено, а за останалата престъпност, особено по високите етажи на властта мълчат и се крият, като мишки!

Откажи
Boce
преди 2 месеца

Всички катаджии с корумпирани и нямат място в този свят, децата им ще плащат сметките на родителите си. Да живее България, смърт за корупцията и всички участници и техните семейства. Смърт

Откажи
Бай Ставри
преди 2 месеца

Глобите ги налагат избирателно. В КАТ решават на кого може и на кого не бива да се налагат глоби. Всичко е корумпирано в тази страна.

Откажи
БАЙ ТОШО
преди 2 месеца

ДЪРЖАВАТА Е ОРГАНИЗАТОР НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ТОВА ДЕТО ГИ ДРЪНКАТ СА ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ ПРЕСТЪПНИК НОМЕР 1 Е ДЪРЖАВАТА

Откажи
nepobedim79
преди 2 месеца

Само пари да вземат от хората иначе работа да свършат -няма!

Откажи
Руский
преди 2 месеца

Победата на Русия се вижда и скоро войната ще свърши . Украинските фашисти и убийци ще си получат заслуженото . USA няма вече да са фактор . Победата на Русия се очакваше . Русия трябва да се уважава !!!

Откажи
Бунтата
преди 2 месеца

КУПЕТЕ ИМ КАМЕРАДА ХВАНЕ КРАЖБИТЕ НА БАНКЯНСКИЯ БОКЛУК(ДА УМРЕ ДАНО),ЧЕ И БЕЗ ТОВА СЪДИЙТЕ САМО ГО ОПРАЕДАВАТ.

Откажи
Шифиорин
преди 2 месеца

С нашите пари по нашите глави. Да ни е честито.

Откажи
Тончо
преди 2 месеца

Абе първо си направете ревизия на знаците

Откажи
Що старият
преди 2 месеца

Модел вече не е модерен ли? Или немогат да хващат тези с със скритите номера,и по практика пращаха глобите на други със почти същите на вид коли но други регистрации,естествено нагласено така,че да неможеш да ги осъдиш.АЗ СЪМ 100%СИГУРЕН,ЧЕ СЪМ ПЛАЩАЛ ГЛОБИ НА КАТАДЖИЙСКИ СИНЧЕТА!!НЯМА КАК ФЕВРУАРИ 21ВА ДА СЪМ ПЛАЩАЛ ГЛОБА И СЛЕД ТРИ ГОДИНИ МИ ПРАЩАТ ГЛОБА ЗА ЯНУАРИ 21 ВА,ПРИ КОЕТО МИ СЕ ОПРАВДАХА СЪС СИСТЕМАТА КОЯТО Е ПО-ЗБЪРКАНА И ОТ ТЯХ!!!НЕДОКАЗУЕМО ПРЕД СЪДА НО ТОВА Е ПАК ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ТЯХНА СТРАНА!!!

Откажи
Габдулла
преди 2 месеца

Пак се чудят как са дерат хората. А за тях камери няма.

Откажи
Светеца
преди 2 месеца

Не ни трябват катджии нито ченгета нито политици. Всички Те са се впили като КЪРЛЕЖ във снагата на България и смучат ли смучат кръвчицата ни. Господ да ги накаже всинца. А що се отнася до нас редовите Българи, никога не защитавайте системата. Винаги търсете пролуки във нея. Никой не може на сила да ви накара да плащате за нещо което не сте извършили или което не одобрявате! Има Европейски закон който премахва автоматично ВСИЧКИ не платени глоби и данаци както и други държавни вземания щом не се вземат във рамките на 10г.от издаването им. Имайте го в предвид защото никой от системата няма да ви го каже.

Откажи
Рпхфф
преди 2 месеца

ТРИЖ ПРОКЛЕТИ ДА БЪДАТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО И ВСИЧКАТА ИМ УРОДЛИВА ЧЕЛЯД ДОЛНА МРЪСНА

Откажи