Вижте джипа чудовище на полицая от Пловдив

Наказателният отряд на пловдивското РПУ брутален

Вижте джипа чудовище на полицая от Пловдив | StandartNews.com

Джип чудовище е карал арестуваният шеф на пловдивското Трето РУП Самуил Хаджиев, разкри “Марица“ и разказа каква сделка с тузарката Тойока е направил униформеният. Миналия месец полицаят се е сдобил със скъпарски високопроходим звяр „Тойота“, който е продал преди десетина дни – малко преди задържането му. Марица пусна и снимка на джипа, която буквално кара всеки да онемее като види колата.

Джипът е марка Toyota FJ Cruiser. Подобни мощни чудовища с 242 коня под капака, оборудвани с пълен офроуд пакет, се предлагат у нас на старо между 25 и 35 хиляди лева. В сайтовете за обяви това са обикновено 12-13-годишни джипове с „приличен“ външен вид като за европейските пътища.

В сравнение с тях тойотата, която си е купил Самуил Хаджиев, изглежда като „хулиган“ на пътя. Тя има много по-суров вид, оборудвана е с лебедка за изтегляне и още много допълнителни екстри. Датата на производство на чудовището на колела е 2 януари 2007 г., съобщи „Марица”. Според познавачи такъв вид автомобил е идеален за лов в труднодостъпни места.

В същото време излязоха подборности за бруталните действия на наказателния отряд на пловдивското РПУ излязоха в съдебната зала, където се гледаше мярката на полицая Атанас Качаков и съучастниците му Даниел Димитров и Симеон Иванов. Те отвлекли Фарук Манаф с "Фолксваген", закарали го в изоставена сграда и се гаврили жестоко с него, стана ясно от изявлението на един от прокурорите по делото Иван Спиров, предаде "Марица".

Първоначално Фарук бил привикан уж на разпит в Трето районно. Близо до управлението обаче бил отвлечен. Арестуваните трима му се заканвали. Сложили му качулка на главата и го закарали на въпросното пусто място. Там последвал жесток побой в рамките на около 2 часа.

На въпрос каква е била причината за отвличането, прокурор Спиров каза, че е спор за марихуана. Тримата - Качаков, Димитров и Иванов твърдели, че е откраднал дрогата и настоявали да каже къде е и да я върне. Затова и го пребили. Фарук отричал да знае за марихуана.

След побоя го зарязали в района на "Скобелева майка".

Прокурор Спиров посочи, че настоява за най-тежката мярка "задържане под стража" и за четиримата задържани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай