Служител на БДЖ атакува турист заради снимки

Нападна и се опита със сила да строши фотоапарата на снимащ турист

Служител на БДЖ атакува турист заради снимки | StandartNews.com

Служител на БДЖ нападна и се опита със сила да строши фотоапарата на снимащ турист. Скандалното видео с продължителност около минута и половина предизвика доста бурни емоции в интернет.

„На 18 юни на спирка Бъзовец чух приближаващ се влак и реших да го снимам. Служител на ДП НКЖИ ми изкрещя да не снимам, но аз продължих, тъй като бях на обществено място, а там такова изискване няма.

Секунди след това въпросният служител се нахвърли върху мен и физически, събаряйки телефона ми на земята. В това време и другите двама от влекача се присъединиха, като машинистът дори извади и метална тръба.

След като не успях да си взема телефона, бях принуден да се кача с тях до следващата спирка - гара Кръстец, където сагата продължи още 4-5 часа.

Името на служителя, който ме нападна и насилствено ми отне телефона, е Светомир”, пише под видеото в ютуб нападнатият младеж с потребителско име Klin Talks.

Друг потребител, регистрирал се като Кристиян Кунев пък допълва информация за въпросния служител: „Светомир Минчев. От Габрово. Шета и вилнее по линията през Балкана. И се държи така с всеки, дръзнал да прави снимки или видеа. Абсолютен простак.”

Повечето от коментиралите са възмутени от постъпката на служителя на БДЖ, а някой съветват потърпевшия да подаде жалба в полицията срещу нападналите го служители за кражба и отвличане.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай