Шокиращи подробности за убийството на Силвия

Трите й деца вероятно са били у дома по време на престъплението

Шокиращи подробности за убийството на Силвия | StandartNews.com

Трите деца на убитата Силвия Петрова в Разград вероятно са били у дома по време на престъплението, съобщи bTV.

44-годишният съпруг на жената - мексиканецът Пабло Санчес, е задържан за 24 часа. Мярката му за неотклонение ще бъде гледана днес в Окръжен съд – Разград.

Силвия Петрова била обявена за издирване, а мъжът й Пабло Санчес се е опитал да заблуди разследващите, които обаче вчера намират тялото ѝ.

Сигналът, че жертвата е изчезнала е подаден от баща ѝ на 13 декември. Тялото на Силвия е открито след тридневни издирвателни действия в района на промишлената зона на Разград, заяви директорът на ОДМВР-Разград ст. комисар Диян Минков.

Още на втория ден от полицията са знаели, че най-вероятно става въпрос за убийство.

Ключът към разкриването на престъплението се оказали данни от камери в града, като въз основа на тези доказателства Санчес се е пречупил и започнал да оказва пълно съдействие на криминалистите.

Жертвата не е подавала сигнали за домашно насилие. Но в хода на разследването е станало ясно, че е била подложена на психически и физически тормоз от страна на съпруга си.

По неофициално получена информация от Испания Пабло е имал посегателства срещу бивши свои приятелки.

Близки на жертвата започнаха кампания в подкрепа на трите им деца, за да могат да посрещнат коледните и новогодишните празници.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай