Сряда,

Рашков се срещна с Колев! Има големи разкрития

От: Редактор -
463
Рашков се срещна с Колев! Има големи разкрития
A
A
A

Вътрешният министър Бойко Рашков отговори на хвърлената ръкавица от страна на Борислав Колев.

Не само бих се срещнал с него, аз вече го направих, коментира министърът след церемонията "Полицай на годината"."Това беше причината да закъснея с тази церемония.

Откликнах на желанието на тези двама братя да се срещна с тях. „Има някои уточнения, които те направиха. Да не изпреварваме прокуратурата и разследващите, както и ГДБОП, които този следобед ще имат доста работа с обвиняемия. Както знаете, той е вече с мярка „задържане под стража“, допълни министърът, предаде Дарик.

"Неговият разпит ще бъде проведен в СГП. Не знам защо така са решили колегите от прокуратурата, вероятно така ще им бъде по-удобно. Не съм изненадан от това, което чух от него.

Очаква се по-ускорено развитие към разследването, да се стигне до истината", коментира той и заяви, че е чул и конкретни имена, но уточни, че не са публично известни, но ще станат тогава, когато разследването напредне.

Той коментира и казуса с бившия финансов министър Владислав Горанов. „Нещата не са толкова прости, колкото се опитаха да обяснят някои заинтересовани. Тече проверка“, разкри той.Министърът беше на раздаването на наградите за "Полицай на годината".


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com