Първи версии за трупа без глава, открит край Стара Кресна

Мъжът бил от Белоградчик

Първи версии за трупа без глава, открит край Стара Кресна | StandartNews.com

Мъжът, намерен обезглавен в района на Стара Кресна е от Белоградчик, съобщава Struma.com, позовавайки се на свои източници. Трупът бе открит от група ловци, които подали сигнал, че в дере край пътя видели автомобил, а зад волана мъртъв мъж. Гледката била шокираща, тъй като трупът е без глава, която е намерена отстрани на колата. Сигналът е подаден малко преди 17 часа снощи.

Незабавно мястото бе отцепено от полиция и започна разследване на убийство по особено жесток и мъчителен начин. Трупът е престоял с дни в автомобила, заключили експертите от криминалистичната лаборатория, пристигнали на мястото, заедно с криминалистите.

Основната версия засега е, че мъжът е убит и заедно с колата си е блъснат в крайпътното дере.

Снощи на място имаше и огнеборци, които да помогнат автомобила да бъде изтеглен. Разкриването на престъплението ще е трудна задача за криминалистите, към които още днес ще се присъединят и столични експерти, защото е минало време и има много неизвестни. Едни от основните въпроси около случая са: На мястото, където е открит трупа, ли е извършено престъплението, или е докаран от някъде и хвърлен в дерето.

Възможно ли е гледката да е последица от катастрофата, която видимо не е чак толкова тежка и кога по време се е случило, тъй като трупът е започнал да се разлага. Работни версии, които една по една се проверяват. Цяла нощ останаха на място полицаите, за да изчакат утрото и да бъде направен повторен оглед в светлата част на деня. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай