Понеделник,

Потрес! Причината за убийството в "Слънчев бряг"

От: Редактор -
1783
Потрес! Причината за убийството в "Слънчев бряг"
A
A
A

Екзекутираният в Слънчев бряг е  50-годишният северномакедонец Игор Николовски, съобщава "Флагман", позовавайки се на свои източници.

Жестокото престъпление е извършено вчера от 14-годишния Михаил Х., който живее със семейството си в Слънчев бряг. Той нападнал жертвата си с дървен кол по главата.

По информация на запознати до убийството се е стигнало, след като възрастният мъж намекнал за интимни отношения с малолетния Михаил. Двамата са се засекли в Слънчев бряг, след което македонецът предложил на 14-годишното момче да го почерпи.

По време на срещата 50-годишният мъж е предложил да отидат на по-усамотено място, където да правят секс. Малкият побеснял, взел дървен кол и започнал да го налага по главата. Няколко удара били достатъчни, за да издъхне. 

От полицията обаче все още не потвърждават тази версия. Те работят по всички версии, включително и грабеж. Тепърва ще се установява какви са били мотивите на Михаил, за да извърши тежкото престъпление. Той бил доста проблемен, хората от обкръжението му също имали криминални регистрации. 

Ако бъде признат за виновен, 14-годишният Мишо ще лежи в затвора до 5 години, тъй като се касае за малолетно лице. 

Има данни за педофилия, но е в процес на изясняване. Той е имал подобни наклонности, пише Блиц..


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com