Полиция тараши дома на Начо, убил Ферарио Спасов при катастрофа

Домът на 24-годишния Начо Пантелеев е бил претърсен заради снимка в социалните мрежи, на която той държи пистолет

Полиция тараши дома на Начо, убил Ферарио Спасов при катастрофа | StandartNews.com

Източник: Фейсбук

Полицейска акция се е провела тази нощ в Лясковец, след като прокуратурата пусна от ареста с мярка "подписка" шофьора, причинил катастрофата, при която в събота загина футболният треньор Ферарио Спасов.

Домът на 24-годишния Начо Пантелеев е бил претърсен заради снимка в социалните мрежи, на която той държи пистолет.

Проверката е установила, че оръжието не е негово. И друг сигнал са проверявали полицаите през нощта - дали в дома на Начо Пантелеев има наркотици. Такива обаче не са открити. Стана ясно, че мъжът сам се е похвалил как шофира по улиците на Велико Търново с 268 км/ч. Пантелеев имал едва 16 месеца стаж зад волана, но карал мощен автомобил.

Полицейската акция е продължила няколко часа.

И.ф. главният прокурор Борислав Сарафов е извикал днес в София прокурора от Велико Търново Йордан Кожухаров, който пусна с мярка за неотклонение "подписка" Начо Пантелеев.

По информация на БНР се очаква Кожухаров да бъде отстранен от разследването и то да бъде поето от друг наблюдаващ прокурор.

А в Община Плевен днес е Ден на траур, в памет на тримата загинали при тежката катастрофа на пътя Плевен - Ловеч, която също стана в събота. При инцидента, на пътя Плевен - Ловеч живота си загубиха президентът и треньор на Волейболен клуб "Олимпиец" - Стефка Великова и двама състезатели от мъжкия отбор на клуба - Калоян Минков и Симеон Симеонов. Всички волейболни мачове в страната ще започват с минута мълчание.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай