Инвалид нападна жена си с нож

Пострадалата е на 41 години от Петрич

Инвалид нападна  жена си с нож | StandartNews.com

Била с 12 години по млада от него и непрекъснато му правила забележки

54-годишният Васил Василев, който е наръгал жената, с която живеел на семейни начала, е в полицията в Петрич, съобщава struma.com.

Той ще бъде разпитан пред съдия, за да даде показания около кървавия инцидент в дома му, станал днес. С нож на няколко места Васил е наръгал Невена Тегова, оставяйки я потънала в кръв на земята в дома им.

Писъците в къщата предизвикали съседите, които извикали екип на Спешен център. След преглед в болницата в Петрич, Невена е закарана в болницата в Сандански, където лекарите веднага предприели да я оперират. Към момента няма подробности около състоянието и.

Мъжът, който е инвалид, трудно подвижен и се подпира с две патерици, разказал пред полицията през сълзи собствената си версия за станалото. Скарали се, но така правили често. Невена е с 12 години по млада от него и непрекъснато му правила забележки.

Така и днес избухнал скандал между двамата, тя започнала да го засипва с удари по главата и да го блъска. Не издържал той грабнал ножа от масата и започнал да я ръга да посоки, не мислел какво прави, защото бил силно афектиран от нейното поведение.

Това е версията на Васил, който не е криминално проявен и до момента полицията не е имала информация за подобни тежки скандали в дома им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай