Първи разкрития за страховитото убийство. Жертвата е знакова фигура на Бургас

Огромна загуба за бургаското образование

Първи разкрития за страховитото убийство. Жертвата е знакова фигура на Бургас | StandartNews.com

Бургас е в шок. Жертвата на жестокото убийство на ул.“Шейново“ е една от най-уважаваните учителки в историята на града – Рада Гешева, дългогодишен преподавател по български език и литература в ПГЧЕ „Васил Левски“, съобщава Флагман.бг.

Ужасяващо убийство разтърси страната на Бабинден

Около 03:30 часа посреднощ, 24-годишният бургазлия Героги Генджов нанесъл 40 удара с нож по тялото на майка си, след което се обадил на телефон 112, за да съобщи за инцидента. Впоследствие е направил пълни самопризнания. Арестуван е за 24 часа, но предстоят серия от експертизи, включително и психологична, за да се установи менталното му здраве.

Загубата за бургаското образование е огромна, защото Рада Гешева беше от онези учители, които вече са на изчезване – истински възрожденски будител, който бе ненадминат при работата с ученици.

Носител е на множество награди и любимка на поколения бургазлии, в които възпита любовта към езика и литературата.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
jesous
преди 3 месеца

Google is paying 90 to 100$ per hour! Work for few hours and have longer with friends & family. On tuesday I got a great new Land Rover Range Rover from having earned $10,000 this last four weeks. Its the most-financialy rewarding I've had. It sounds unbelievable but you wont forgive yourself If you don’t :- . CHECK IT:→ →www.cash.salary49.com

Откажи
Milana
преди 3 месеца

Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства и го купувам тук---- https://use.my/zf32

Откажи