Основна версия: Длъжник застрелял Димитър Стоянов

Основна версия: Длъжник застрелял Димитър Стоянов  | StandartNews.com

Пловдив. Длъжник е застрелял Димитър Стоянов пред дома му в Пловдив снощи. Това е основната версия за поредното показно убийство у нас.

Застреляният бивш ММА боец има заложна къща и по непотвърдени данни се е занимавал и с лихварство. Предполага се, че Стоянов е дал огромна сума на човек, който скоро е трябвало да я върне. Длъжникът не е имал възможност да се издължи и затова е решил да убие спортиста, информира Нова телевизия.

Лудия, както е наричан екс-боецът, е застрелян на излизане от входа на жилищната кооперация, в която живее. Инцидентът е станал към 19:30 часа в сряда. Убиецът е дебнал пред дома му. Няколко куршума са изстреляни, като два от тях попадат в жертвата. Оръжието е пушка без заглушител. Стоянов е починал в линейката на път за болница.

Oпожарен автомобил е открит през нощта срещу четвъртък в покрайнините на парк „Лаута". Смята се, че това е била колата, с която извършителят се е придвижил до местопрестъплението. Автомобилът е изпепелен вероятно с цел заличаване на всякакви следи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай