Нови зловещи разкрития за прокурорския син от Перник

Проговорилата Боряна е имала връзка с Васил Михайлов в продължение на две години

Нови зловещи разкрития за прокурорския син от Перник | StandartNews.com

Прокурорският син от Перник Васил Михайлов е с повдигнато поредно обвинение, този път за побой и четири закани с убийство към приятелката му Боряна. 20-годишното момиче разказа пред бТВ за ужаса, който е преживяло.

Боряна е имала връзка с Васил Михайлов в продължение на две години. Казва, че първият побой е бил нанесен още преди обществото да разбере за прокурорския син от Перник и той да бъде арестуван. Сега казва, че не може да преброи колко пъти е била удряна от него.

Боряна избра да застане пред камера с надежда за справедливост. Заради нещата, които се е осмелила да разкаже, вече е с денонощна полицейска охрана, назначена от прокуратурата.

Въпреки че се страхува за собствения си живот и този на близките си, Боряна избира да покаже лицето си и да разкаже за ужаса, през който е преминала.

„Колко пъти ме е удрял ли? Не мисля, че мога да ги преброя“, каза в Боряна Рангелова, бившата приятелка на подсъдимия Васил Михайлов.

Единия от побоите определя като "най-жесток". В нощта срещу 28 октомври миналата година. Часове, след като Васил Михайлов е пуснат за първи път под "домашен арест", след като прекарва месеца в ареста по обвинения за побои и заплахи.

„Донесох му една бутилка уиски и той, естествено, се напи. Видя някакво съобщение. Бяха ми отправили неприлично предложение, на което аз в никакъв случай не съм откликнала. Започна да ме удря, многократно, по лицето ми, по тялото ми, дърпаше ме за косата. Прецених, че е най-добре да звънна на майка му. В опита си да го успокои ме беше прегърнала и той удари и нея“, спомня си Боряна.

„В разговора ни на 1 юли той ми обясняваше как съм предателка, как съм могла да го направя това нещо. Започна да ми обяснява как ако иска да ме убие, той със сигурност ще ме убие, ще намери начин да ме убие. Той може да убие всеки един човек, когото прецени. Дори ми разказваше за начина, по който искал да ме убие. Мислил е, че когато излезе от затвора ще ме намери, ще ме отвлече, ще ме вкара там в някакво мазе и ще ме целуне и ще ме гръмне в гърлото.“, добави Боряна.

След като подава жалба в полицията и разказва всичко това, на 13 септември екипи на СДВР влязоха в къщата, в която Васил Михайлов е под домашен арест, за да я претърсят. Тогава пред бТВ прокурорският син отрече да е посягал на Боряна.

„Естествено, че се страхувам. Все пак, аз го познавам, мисля по-добре дори от собственото му семейство. Според мен е много жесток човек и със сигурност ще търси отмъщението си. Спрямо мен”, подчерта 20-годшното момиче.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай