Меле и кръв в клуб "Червило"

Няма задържани, никой не се оплака, че е бит, обявиха от СДВР

Меле и кръв в клуб "Червило" | StandartNews.com

Хвърчали чаши, имало и паника, но после купонът продължил

София. "Ново начало". Това е насловът, под който столичният клуб "Червило" открива сезона в четвъртък вечер. За съжаление обаче новото начало започва с неприятна изненада. Според информация от struma.bg, около 20 маскирани мъже в черно нахлуват в клуба с бухалки и го помитат. Удари отнасят и паникьосаните клиенти. Вероятната причина за мелето е недоволна конкуренция, твърдят от struma.bg. "Не е вярно. Хора с маски и бухалки не са нахлували в заведението и по информация до момента няма пострадали гости", контрират от "Червило".


"Конфликт между няколко човека доведе до прехвърчане на няколко чаши и много уплашени хора", пишат от "Червило" на страницата си във "Фейсбук". "Екипът искрено се извинява на всички гости, които бяха свидетели на случилото се преди броени минути. Надяваме се да няма пострадали и смятаме, че действията на тези хората са крайно недопустими и подсъдни", се казва още в съобщението. Собствениците на заведението са възмутени и от писанията, че случилото се е част от ПР програма и рекламна кампания. "Клуб "Червило" официално се разграничава от действията на участниците в конфликта и твърдо стои зад мнението, че никой няма право да си играе с преживяването и емоциите на хората по такъв ужасен начин", допълват още собствениците.

От пресцентъра на Столичната дирекция на вътрешните работи потвърдиха, че е имало сигнал за меле в "Червило" в нощта срещу петък.

След 00,17 ч на тел. 112 са се обадили

за масово сбиване в клуба. На мястото веднага е изпратен автопатрул, твърдят от полицията. Никой обаче не е подавал жалба, че е бил бит, удрян или е пострадал при масовия побой, поясниха още от МВР.
Въпреки показната акция, купонът в клуба е продължил на макс. "Който квото и да направи, каквото и да е станало, не смятам, че ще е лоша реклама. Навсякъде стават филми, истинските фенове на клуба няма да говорят като някои хора тук", е написала малко по-късно във "Фейсбук" фенка на клуба. Друг от клиентите на дискотеката обаче е описал среднощния екшън на страницата на "Червило" в социалната мрежа така:

Фирми. Дрога. Бой. Кръв. Куки. Линейки. Стадо. Сеир

Партито продължава с пълна силааа".
Според данни от "Пирогов", мъж на възраст около 33-34 г. е пристигнал в нощта срещу петък в Института за спешна помощ с рана на носа. След като е обработена, е освободен. Мъжът е дошъл от дискотека "Червило".
"Вече работим усилено по всякакви мерки такова нещо да не се повтаря никога повече и довечера (б.р. в петък вечерта) ще е първото доказателство за това. Програмата за музиката, както винаги е най-важна от всичко и това означава, че изненадите за Line-up ще са да скочите до тавана от кеф", уточниха след екшъна от "Червило".

ВЕРСИЯ: Лейтенант на Сако в дъното на скандала

Основната версия за големия среднощен бой в столичния клуб "Червило" е преразпределение на наркотеритории, твърдят от агенция "ПИК", като се позовават на свои източници. Според информацията, Иво Станев-Турчина е предизвикал мелето. Той е смятан за "лейтенант" на известния с прякора си Сако, който нашумя покрай връзката си с Мето Илиянски. Преди около 5 г. Турчина се опита да направи безуспешен преврат на Сако, с когото бяха задържани по обвинение в трафик на дрога, твърдят от "ПИК". Турчина бе използвал факта, че босът му лекува високото си кръвно в затворническа болница, и се опитал да го отстрани. Дори сформирал своя мрежа от дилъри на кокаин и ги пуснал да действат из София. Сега обаче противоречията изглеждат изгладени.

През 90-те модата на фейсконтрола тръгна от дискотеката

Знаете ли откъде тръгна модата на фейсконтрола? От култовия нощен клуб "Червило". Той се пръкна в средата на 90-те и за отрицателно време доби популярност като класно заведение с качествено пиене, гъзарски интериор и хубава музика. Тук през годините си давах среща най-известните личности сред богатите, красивите, а по-късно - и добре облечени бизнесмени.
"Червило" хлопна врати, за да ги отвори преди два дни като CHERVILO CLUB SOCIETY. Очакването е да предизвика поредната революция в нощния живот на София с нов интериор, нов звук и нова концепция. Фейсконтролът сега е още по-строг. В клуба в съботите зад пулта ще гостуват едни от най-известните диджеи. Само в петък вечер саундът ще е без стилови ограничения, но само с горещи чарт сингли под мотото Casual Friday.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай