Кошмар. Какво е крещял египтянинът на отвлечената българка

В продължение на три часа тя бе държана като заложник

Кошмар. Какво е крещял египтянинът на отвлечената българка | StandartNews.com

Според показанията на българката, държана като заложник в Атина, приятелят й от Египет е предавал на живо във Фейсбук как я пребива.

Жертвата разказа за ужаса, от отвличането си от апартамента, в който работи като домашна помощница, до задържането в египетския апартамент в Агиос Пантелеймон, където мъжът предавал в жива връзка от нейния профил във Фейсбук, но и пред очите на непълнолетното й дете, което й се обадило с видеообаждане от България, как я пребива.

„Знам, че полицията ще дойде, но мога да те убия днес. Ще умрем всички заедно", крещял в екстаз египтянина докато полицаи преговаряли с него.

"Тя е моя жена и аз ще правя с нея, каквото си искам. И да я убия, какво ви интересува? Защо дойдохте тук? Кой ви викна?", крещял той.

Според показанията на жената, тя твърди, че живее в Гърция от три години и работи като домашен асистент на 24-годишно момиче. Имала е връзка с египтянина от около четири месеца.

В навечерието на Нова година, египтянинът поискал българката да се прибере със сестра си, за да празнуват заедно нова година, като уточнява, че тя и сестра й имат различна фамилия, защото имат различна майка и когато се е родила баща й е бил в затвора и не е дал фамилията си.

Но тъй като сестра й не пожелала да отиде там, тя избрала да я вземе и да отиде в квартал "Калитея" в къщата на племенника на бившия си съпруг, с друга компания и без египтянина, където останали до 6 ч сутринта.

Египтянинът й звънял цяла нощ, но тя не му вдигнала, защото знаела, че ще се скарат.Българката цяла нощ качвала снимки и видеа във Фейсбук, които той гледал.

Египтянинът дошъл ядосан и поискал да му отворят. Като видял, че няма да му отворят, се качил на балкона и продължил да крещи и да тропа с ръце по стъклото. Момичето се уплашило и казала на собственика да не му отваря, но той уплашен, отворил от балкона, за да влезе.

Щом влязъл в къщата, взел от кухнята нож и тръгнал към нея. Насочил заплашително ножа и към сестра й. После хванал за косата българката и я повлякъл на пода до входната врата. Тя се опитала да го успокои, но без резултат.В продължение на три часа българката бе държана като заложник, а египтянина  заплаши да взриви жилищната сграда с газова бутилка, пише Марица..

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай