Хванаха наркомани и дилъра им в "Красна поляна"

Иззетите вещества са марихуана с тегло 20.50 грама и амфетамин с тегло 20.09 грама

Хванаха наркомани и дилъра им в "Красна поляна" | StandartNews.com

Служители на реда от Шесто РУ задържаха 23-годишен столичанин, разпространявал наркотици в района на ж.к. "Красна поляна", съобщиха от МВР.

На 26 август в хода на спецоперация за противодействие на престъпления с наркотични вещества, служители на Шесто РУ задържали двама младежи, непосредствено след закупуване на наркотици.

В резултата на своевременните оперативни действия е установено, че двамата купили наркотиците от 23-годишен, криминално проявен мъж, който незабавно бил задържан.

При задържането дилърът изхвърлил през прозореца на жилището полиетиленов плик с тревиста маса и електронна везна. В хода на последвалите обиски и претърсвания на адреса на задържания, полицаите намерили иззели и полиетиленов плик с кристално вещество.

Резултатът от изготвената експертна справка показал, че иззетите вещества са марихуана с тегло 20.50 грама и амфетамин с тегло 20.09 грама.

След доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура задържаният е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 354 а от НК. Наложена му е мярка "задържане под стража".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай