Сряда,

Извънредно! Ето кой е убитият мъж в центъра на София

От: Редактор -
5042
Извънредно! Ето кой е убитият мъж в центъра на София
A
A
A

Мъжът, който бе застрелян днес в района на "Женския пазар" в София се казва Ивайло. Това става ясно от публикации из социалните мрежи. 

По думите на хора, които го познават, мъжът оставя две дечица сирачета.

Мъжът е бил член на клуба на „Фоклсваген“, а именно във форума на феновете на марката, става ясно, че той е жертвата на криминалното деяние. Ето какво пишат те за него:

"Две малки деца останаха без баща, съпруга остана вдовица, в приятелите остана скръб, феновете на VW загубиха една легенда...

Светъл път Иво и моите най-искрени съболезнования на семейството и близките!"

"Нямам думи да опиша това, което изпитвам в момента!Мир на душата ти, Иво! Светъл път"

"Сбогом, приятелю! И светъл път напред, защото сърце като твоето не спира!Ще те помним, ще говорим и ще разказваме за теб, обещавам!"

Убитият, както вече днес БЛИЦ съобщи, е на 41 години. Той е откаран в „Пирогов“ веднага след инцидента, но е починал още преди да влезе в реанимацията.

Както БЛИЦ вече съобщи, мъж е бе прострелян на Женския пазар в София. Сигналът за стрелбата е подаден в Спешна помощ в 12:06 часа от жената, с която жертвата е живеел. Сигналът е за стрелба на домашен адрес в жилище на бул. Стефан Стамболов. До момента е ясно, че става въпрос за битов скандал, който зрее през изминалите години.

Нито жертвата, нито заподозреният не са имали разрешително за притежаване на оръжие, уточниха от полицията.

Има подавани сигнали и от жертвата, и от извършителя за различни конфликти, които са се случвали между тях назад във времето. Става въпрос както за вербална, така и за физическа агресия. И двамата нямат криминални регистрации.

Разследването е за умишлено убийство, извършено по начин и със средства, особено опасни за живота на мнозина.

Оръжието на убийството е открито в контейнер за смет.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: София У Убитият